hodnocení 0.2

24. ledna 2008 v 14:13 | Luci/\/ka |  ○Honocení blogu○
Záhlaví: 5/5
Rubriky: Rozcestníček takže 5/5
Články: Supéér.....takže 5/5
První Dojem: Supéér ale něco bych změnila takže 4/5
Celkový dojem: 5/5



Celkem : 24 bodů....Gratulujůůů....
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Klikni xD

šup..HOTOVO 100% (32)

Komentáře

1 Andík Andík | Web | 24. ledna 2008 v 14:16 | Reagovat

ahojik ohodnotíš mi taky blog??:o)

2 miichaellka miichaellka | Web | 24. ledna 2008 v 14:17 | Reagovat

krásný hodnocení x)

3 Májka || Ta shitka >> co je s tebou spřátelená || [ omg už mě hrabe ] ☼ Májka || Ta shitka >> co je s tebou spřátelená || [ omg už mě hrabe ] ☼ | Web | 24. ledna 2008 v 14:36 | Reagovat

jůů super :-*

4 Májka || Ta shitka >> co je s tebou spřátelená || [ omg už mě hrabe ] ☼ Májka || Ta shitka >> co je s tebou spřátelená || [ omg už mě hrabe ] ☼ | Web | 24. ledna 2008 v 14:37 | Reagovat

A co mě prde ?? :D

5 Katysek ♥SB•Mam tě mocíík ráda :-* Katysek ♥SB•Mam tě mocíík ráda :-* | Web | 24. ledna 2008 v 14:37 | Reagovat

moc hezký hodnoceníčko ;))

6 Papája Papája | Web | 24. ledna 2008 v 14:38 | Reagovat

Ahoj krásnje blog nechceš spřátelit.,? :)

7 LussynQa:-**-Miluju tě SBčko:-* LussynQa:-**-Miluju tě SBčko:-* | Web | 24. ledna 2008 v 14:42 | Reagovat

Takže ty máš super blog ale něco malého bych to stejnak změnila ale jinak máš supéér blog...:)SB_-*

8 Zuzinta Zuzinta | Web | 24. ledna 2008 v 15:14 | Reagovat

Pěkné xD

9 miichaellka miichaellka | Web | 24. ledna 2008 v 15:16 | Reagovat

prosim x)

10 LussynQa:-**-Miluju tě SBčko:-* LussynQa:-**-Miluju tě SBčko:-* | Web | 24. ledna 2008 v 15:19 | Reagovat

Dobře že sis to zkopčila:)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama